Τι προσφέρουμε

Στον Ξένιαστο κόσμο, με τους μαθητές του δημοτικού διαβάζουμε τα μαθήματα για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Είμαστε πάντα δίπλα τους ώστε να τους βοηθούμε να λύσουν οποιαδήποτε απορία και να βρούμε τον τρόπο μελέτης που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά.

Για τους μαθητές όλων των ηλικιών που δυσκολεύονται λιγάκι παραπάνω, υπάρχει πάντα η επιλογή του ατομικού μαθήματος όπου, με πρωτοποριακές μεθόδους ειδικής εκπαίδευσης, ξεκλειδώνουμε το κουτί της γνώσης…

Μετά τη μελέτη αποφορτιζόμαστε στην αίθουσα δραστηριοτήτων. Παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια, χαλαρώνουμε διαβάζοντας κόμικς και λογοτεχνία ή ακούγοντας μουσική και μαθαίνουμε κάθε μέρα και κάτι καινούργιο!!

Οσο εμείς διαβάζουμε, οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στο σαλόνι διαβάζοντας περιοδικά και βιβλία, surfaροντας στο internet ή να απολαύσουν την καταπράσινη αυλή μας..

Σε επιλεγμένες περιόδους μέσα στη χρονιά κάνουμε τα πράγματα που μας ξεκουράζουν. Με συμμετοχές συνεργατών μας απο όλο τον κόσμο γινόμαστε κηπουροί, αρχιτέκτονες, μουσικοί και ποιητές, ζωγράφοι, ηθοποιοί ή χορευτές.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..στον Ξένιαστο Κόσμο!!!